2a Fira de Biomassa Forestal de Catalunya, del 21 al 23 de febrer a Vic

2a Fira de Biomassa Forestal de Catalunya, del 21 al 23 de febrer a Vic

La 2ª edició de la Fira de biomassa de Catalunya tindrà lloc els propers dies 21, 22 i 23 de febrer de 2013 i serà la única fira que se celebra en territori català sobre aquesta temàtica. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de l’Energia, el Centre de la Propietat Forestal i els Consells Comarcals de la Selva i d’Osona.

Des de Incovi us recomanem especialment que visiteu la Fira, ja que la biomassa és una de les energies renovables més rentables que trobem actualment al mercat. Els objectius d’aquesta segona edició són els següents:

  1. Establir una plataforma de divulgació per tal de promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells
  2. Ser un referent, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús.
  3. Crear un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinergies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La Fira està adreçada a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa: enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa, així com també als consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…). Així mateix, la fira també està adreçada a la ciutadania en general per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

L’entrada serà gratuïta. Aquest serà el programa:

Dijous 14 de febrer

12:00h. Roda de premsa

Dijous 21 de febrer

9:30h a 13:00h. Inauguració de la fira

10:00h a 14:00h. Jornada “La biomassa forestal a Catalunya”

12:00h a 12:30h. Demostracions.

17:00h a 17:30h. Demostracions.

16:00h a 20:00h. Trobades professionals – Matchmaking Event (punt de trobada entre empreses i particulars).

16:00h. Visites a instal·lacions amb biomassa a Les Masies de Voltregà.

Divendres 22 de febrer

9:45h a 13:30h. Jornada internacional sobre biomassa forestal.

12:00h a 12:30h. Demostracions.

17:00h a 17:30h. Demostracions.

Dissabte 23 de febrer

Xerrada a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg de Televisió de Catalunya (matí)

Activitat a càrrec de Marc Boada, presentador del programa Què, qui, com? de Televisió de Catalunya (matí)