Necessites el certificat d’eficiència d’un edifici existent?

Des de l’1 de juny de 2013 és obligatori disposar del certificat d’eficiència energètica per a edificis o habitatges que es venguin o es lloguin, i per a edificis públics de més de 500 m2. L’etiqueta d’eficiència energètica té una validesa de 10 anys des de la seva data d’emissió i no cal renovar-la si es realitzen canvis de contracte de venda o lloguer dins d’aquest termini.

A INCOVI tenim un equip tècnic acreditat per realitzar la qualificació energètica del teu immoble i obtenir l’etiqueta energètica al millor preu i en el menor temps possible.

La nostra experiència en el camp de l’eficiència energètica d’edificis ens permet oferir un ampli ventall de millores proposades perquè el teu immoble assoleixi els màxims estalvis i una lletra el més alta possible.

Quins passos s’han de seguir per obtenir el certificat?

  1. Visita de l’immoble: Un tècnic d’INCOVI realitza la visita de l’edifici o habitatge a certificar i pren les dades necessàries per obtenir el certificat d’eficiència energètica.
  2. Qualificació de l’immoble: L’oficina tècnica d’INCOVI qualifica energèticament l’immoble i tramita l’informe amb els òrgans competents.
  3. Certificació i obtenció de l’etiqueta d’eficiència energètica: Un cop validada la documentació, INCOVI entrega al client l’etiqueta d’eficiència energètica.

Si estàs interessat en millorar l’eficiència energètica de l’edifici o habitatge que has de certificar, des de INCOVI et podem fer un pressupost amb la valoració econòmica de la possible obra sense cap compromís. Converteix un tràmit amb una oportunitat per millorar el teu patrimoni!

Tècnic acreditat: la millor opció per a la teva certificació

A INCOVI disposem de d’un equip tècnic acreditat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya que reconeix a l’arquitecte tenir formació addicional en matèria de certificació d’eficiència energètica i haver superat un test d’aptituds en coneixements avançats en matèria de qualificació energètica.

És important destacar que no tots els tècnics han obtingut aquesta certificació, que comporta 2  avantatges a tenir en compte: una major rapidesa en la realització del tràmit de qualificació de l’immoble i un procediment de certificació més acurat que pot implicar l’obtenció d’una lletra més alta en l’etiqueta energètica definitiva.

Quin és el preu d’un certificat d’eficiència energètica?

El preu per certificar un immoble existent varia en funció de la seva tipologia, superfície i situació. També depèn de si es vol certificar només un habitatge o un edifici d’habitatges sencer, cas en què el preu/habitatge es redueix considerablement.

Vols obtenir el certificat d’eficiència energètica?

Omple el següent formulari:

Nom

Cognoms

Telèfon

El teu Mail

Observacions

captcha


Un HABITATGE eficient i sostenible a un preu just

ESTALVI ENERGÈTIC

Estalvi d’un 50% de l’energia en habitatges de nova construcció. Fins a un 85% en projectes de rehabilitació energètica.

ESTALVI AIGUA

Estalvi d’un 30% de l’aigua. Fins a un 45% si s’utilitzen sistemes de reutilització d’aigües.

REDUCCIÓ EMISSIONS C02

100% Reducció emissions CO2. Habitatge zero emissions.

RETORN INVERSIÓ

Retorn de la inversió en 8 anys. Estalvi de fins a 1.500 €/any en projectes de rehabilitació energètica.