Completada la primera fase de pre-vendes de Casa Marull

Completada la primera fase de pre-vendes de Casa Marull

Fa uns mesos us anunciàvem la creació del projecte de rehabilitació integral de Casa Marull, construcció modernista de principis del segle XX situada a Girona, per convertir-lo en un edifici d’habitatges eficient i sostenible. Estem molt orgullosos de poder anunciar que aquest mes d’agost hem completat amb èxit l’objectiu de trobar compradors pels diferents habitatges disponibles i poder tirar endavant aquesta iniciativa.

Volem agrair l’interès que heu demostrat per les nostres propostes, tant als que heu fet possible el projecte com a tots als que encara no hem pogut donar resposta concreta al seu projecte personal de nou habitatge. Seguirem treballant en la mateixa direcció per poder compartir noves iniciatives que encaixin amb les vostres necessitats.

La vostra confiança és una motivació fonamental per fer créixer i millorar la proposta de valor d’Incovi i seguir perseguint el repte d’oferir propostes d’habitatges 100% personalitzables, eficients i sostenibles. En l’apartat “Projectes” de la nostra web trobareu totes les iniciatives d’aquest tipus amb les que estem treballant, com la rehabilitació dels edificis de Carrer Sant Francesc i Gran Via Jaume I de Girona, on encara ens queda un habitatge disponible. També seguirem informant dels nous projectes i novetats que es produeixin a través dels canals habituals (facebook, twitter i newsletter).

Us recordem que si esteu interessats en la creació o rehabilitació d’habitatges, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@incovi.com o al telèfon 972220594 i us ajudarem a poder tirar endavant els vostres projectes.

Un cop més, agrair-vos el vostre interès i participació.