Incovi protagonitza el primer acte del projecte ‘Construcció Connectada’

Incovi protagonitza el primer acte del projecte ‘Construcció Connectada’

El dimarts 28 de març es celebrarà una Jornada dedicada a la sostenibilitat en edificis residencials en què presentarem el projecte d’habitatges que vam realitzar a Gran Via Jaume I de Girona, el primer edifici realitzat d’acord amb el model de construcció sostenible ECO8. La conferència també servirà per conèixer el Sistema d’estructura de fusta de Verdaguer Germans i el model de certificació ECO8, que presentarà Antoni Márquez Briones, President de l’Associació Catalana de Construcció Sostenible.

La Jornada és el primer acte del projecte ‘Construcció Connectada’, iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Girona amb l’objectiu de reconvertir el sector de la construcció i enfocar-lo cap a la rehabilitació i l’edificació sostenible i intel·ligent.  La proposta ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2016 i compta amb la participació de nombroses entitats relacionades amb el sector de la construcció i la sostenibilitat de Girona.

Edifici Gran Via Jaume I, Girona

Incovi és un dels impulsors d’aquesta iniciativa, ja que el nostre gerent, Josep Maria Coll, és també el president el Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona i el vicepresident de l’Associació Catalana de Construcció Sostenible, entitats col·laboradores amb una participació molt activa. També hi és molt present el model de construcció sostenible ECO8, projecte que vam iniciar fa uns anys conjuntament amb altres entitats.

L’acte tindrà lloc a la Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC (edifici Pia Almoina, Pl.Catedral, 8. Girona)  i és gratuït. Per motius d’aforament és necessària la inscripció prèvia a l’adreça promocio@construccioconnectada.com. Us hi esperem!