Incovi participa a la III Jornada Immoscòpia

Incovi participa a la III Jornada Immoscòpia

El proper divendres 16 de Maig es celebrarà a Girona la III Jornada Immoscòpia. El mercat immobiliari, avui, en què es parlarà de les oportunitats que s’obren als professionals immobiliaris en el nou mercat immobiliari. Immoscòpia és un espai de reflexió del sector immobiliari impulsat pel col·lectiu API i que pretén convertir-se en un instrument d’observació del mercat que permet diagnosticar problemes i avançar solucions imaginatives.

Entre els ponents de la jornada hi haurà el Josep Maria Coll, soci fundador i arquitecte d’INCOVI, que participarà en la Taula 2 “Els immobles d’avui. Les ciutats de demà” amb la presentació És rendible construir edificis sostenibles? (12:30 – 14:00, Sala Pedreres de l’Hotel AC Palau de Bellavista, Pujada de Polvorins 1, Girona).

La ponència es dividirà en 3 bloc, el primer dels quals estarà dedicat a respondre la qüestió de perquè és necessari, rendible i una oportunitat (re)construir edificis eficients i sostenibles. En la segona part es farà una explicació del model responsable de construcció sostenible ECO8, metodologia que apliquem als nostres projectes. Finalment, en el tercer bloc es farà una presentació  del projecte de rehabilitació d’edifici d’habitatges que estem desenvolupant actualment a Gran Via Jaume I de  Girona, el primer edifici urbà rehabilitat amb certificació energètica A de Girona realitzat d’acord amb el model ECO8 i creat a partir de la col·laboració amb els usuaris finals dels habitatges.

La presentació es basarà en l’anàlisi de la realitat actual que viu el sector immobiliari i la societat i en l’experiència d’INCOVI com a empresa especialitzada en la prestació de serveis especialitzats, la cerca de nous formats de generació de projectes immobiliaris i especialment en la creació de d’habitatges eficients i sostenibles. Durant la conferència s’analitzarà la última modificació del Codi Tècnic de l’Edificació mitjançant l’estudi d’un cas teòric a la ciutat de Girona i s’explicaran les principals mesures d’estalvi energètic que podem aplicar en un edifici, calculant el temps de retorn de les inversions.

Us convidem a assistir  a aquesta Jornada i esprem  donar una resposta positiva i il·lusionant als reptes que planteja el sector immobiliari actual. Podeu inscriure-us a través del web de Immoscòpia. Ens veiem el dia 16!

Si voleu reduir el consum energètic dels vostres habitatges i convertir-los en cases ecològiques i eficients, envieu un correu a info@incovi.com i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu. Si voleu construir-vos una casa ecològica d’obra nova també ens podeu enviar un correu detallant el projecte que voleu dur a terme i us assessorarem en els millors sistemes a utilitzar.