Incovi us desitja Bon Nadal i feliç 2017

Incovi us desitja Bon Nadal i feliç 2017

Aquest 2016 ha estat per a nosaltres un any en què han passat moltes coses: Hem acabat la rehabilitació de l’edifici de l’avinguda Jaume I, que ha estat premiat als Green Building & City Solutions Awards, s’han començat les obres de Casa Marull i hem posat en marxa varis projectes que van en la mateixa línia: La rehabilitació energètica de dos edificis al centre de Girona i la construcció de dos habitatges unifamiliars eficients i sostenibles al barri de Palau.

Esperem que el pròxim any ens seguiu fent confiança i ens ajudeu a materialitzar aquestes propostes, tal i com a passat amb iniciatives anteriors. La vostra col·laboració és clau per poder tirar endavant projectes d’edificis amb baix impacte ambiental que ajudin a renovar el parc immobiliari actual.

Tal i com és tradició a Incovi, volem aprofitar aquesta felicitació per donar-vos alguna idea per ser més ecològics durant les festes nadalenques. Aquest any us adjuntem un enllaç amb 31 idees per fer un arbre de Nadal amb materials reciclats.

Des de la confiança i la força que ens heu donat, us desitgem Bon Nadal i un feliç 2017!