Infografies sobre rehabilitació energètica d’edificis, aïllament tèrmic, renovació de finestres i instal·lacions

Infografies sobre rehabilitació energètica d’edificis, aïllament tèrmic, renovació de finestres i instal·lacions

Quines són les mesures estrella en la rehabilitació energètica d’edificis? Quin és el millor sistema per aïllar les nostres cases? Com podem tenir unes instal·lacions energèticament eficients? Aquestes i moltes altres preguntes es responen en la nova col·lecció d’infografies sobre rehabilitació energètica d’edificis que ha publicat l’Institut Català d’Energia (Icaen).

Les infografies es centren en 4 temes: Beneficis i mesures estrella de rehabilitació energètica, Aïllament tèrmic, Renovació de finestres i Instal·lacions. L’objectiu d’aquesta col·lecció és el de difondre les bones pràctiques en matèria de rehabilitació energètica i aconseguir uns edificis més respectuosos amb el medi ambient.

Si voleu reduir el consum energètic dels vostres habitatges i convertir-los en cases ecològiques i eficients, envieu un correu a info@incovi.com i us resoldrem qualsevol dubte que tingueu. Si voleu construir-vos una casa ecològica d’obra nova també ens podeu enviar un correu detallant el projecte que voleu dur a terme i us assessorarem en els millors sistemes a utilitzar.

Beneficis i mesures estrella de la rehabilitació energètica

Aïllament tèrmic

Renovació de finestres

Instal·lacions