L’edifici del carrer Sant Francesc 18 opte als premis Green Building & City Solutions Awards 2017

L’edifici del carrer Sant Francesc 18 opte als premis Green Building & City Solutions Awards 2017

Fa uns dies va començar el procés de votacions per escollir el projecte espanyol que participarà a la final internacional dels Green Building & City Solutions Awards 2017, concurs que premia edificis i ciutats que contribueixen a combatre el canvi climàtic arreu del món.

Aquest any hem presentat el Projecte de rehabilitació energètica per a la creació de 3 eco-habitatges al carrer Sant Francesc de Girona, una intervenció en un edifici existent al centre de la ciutat amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat i, al mateix temps, crear tres nous habitatges  amb qualificació energètica A. La intervenció reforça la recuperació i posada en valor de les restes dels antics arcs del Convent de Sant Francesc del segle XIV i que actualment formen part de les parets mitgeres de l’edifici..

Els usuaris poden votar i decidir quin és el millor projecte construït a Espanya, que optarà al premi internacional que es decidirà a l’octubre a Paris. Us animen a visitar la pàgina web del concurs i que voteu pel projecte que us sembli millor.

ENLLAÇ A LES VOTACIONS