Nosaltres

INCOVI – ESPAIS I SOLUCIONS PER VIURE és l’evolució del projecte d’empresa constructora i promotora fundada per la família Coll l’any 1975, que representa ja la quarta generació del grup d’empreses familiars.

Actualment el grup disposa d’oficina d’atenció al públic a la ciutat de Girona i desenvolupa les seves activitats principalment a les comarques de la província de Girona i a la comarca d’Osona, encara que existeix la possibilitat de desplaçar-se a qualsevol ubicació si el projecte ho requereix.

En tots aquests anys el grup s’ha destacat pel tracte i l’atenció continuada amb els seus clients, amb la intenció de poder oferir la millor qualitat del seu servei a través l’ofici i la feina ben feta.

Aposta per la Qualitat i la Innovació

INCOVI disposa de diverses metodologies que ens ajuden a establir protocols de bones pràctiques, aportant millora continuada en els camps de la qualitat, la innovació, la prevenció de la contaminació del medi ambient i la prevenció de danys i deteriorament de la salut.

Aquests sistemes de gestió implantats es basen en les normes ISO 9001, UNE 166002:2006, ISO 14001 i OHSAS 18001, les quals garanteixen el compliment legal aplicable a més dels que pugi establir la pròpia organització.

Tot això és possible gràcies al ferm convenciment per part de la Direcció de disposar de sistemes de gestió que ens ajuden a establir els protocols verificables i certificables, amb la finalitat de poder assolir els objectius de la nostra empresa així com oferir un bon servei i vetllar per la satisfacció de les parts interessades.

Especialistes en construcció sostenible 

En els darrers anys i fruit de la millora contínua, INCOVI ha tingut la oportunitat de treballar en projectes i formar-se en els camps de la sostenibilitat, l’eficiència i la rehabilitació energètica, fet que ens permet ser reconeguts com una empresa especialitzada en construcció sostenible.

Actualment l’activitat  de l’empresa es divideix en dues branques: ESPAIS PER VIURE, a través de la qual oferim habitatges sostenibles i eficients a un preu just i situats en entorns urbans, i SOLUCIONS PER VIURE, on oferim serveis especialitzats en construcció sostenible i rehabilitació energètica.

Equip professional

OFICINA TÈCNICA:

Josep Maria Coll, Gerent i Arquitecte

Cristina Zurutuzar, Administració i Comptabilitat

Marcos Arráez, Responsable de Sistemes de Gestió i Arquitecte tècnic

Enric Cabruja, Arquitecte tècnic, Project Manager i Facility Manager

Martí Bonada, Arquitecte i Comunicació Web

PERSONAL D’OBRA:

Santi Perea, Cap d’obra

Jordi Perea, Cap d’obra

+ un equip d’oficials i peons d’obra formats en construcció sostenible.

Contacte:

Podeu contactar amb nosaltres escrivint a info@incovi.com o trucant al 972220594. 

El nostre compromís

Des de INCOVI sempre hem cregut fermament en les empreses amb un fort compromís envers les diverses problemàtiques socials del món que ens envolta. A més a més, sempre hem defensat l’ interès per desenvolupar aquesta contribució en el mateix àmbit de l’activitat de la nostra empresa.

Per això en els darrers anys hem apostat per portar a terme una estreta col·laboració amb CARITAS, especialment amb la seva empresa d’inserció laboral ECOSOL, desenvolupant petits projectes en l’àmbit de l’edificació, afavorint la creació de llocs de treball a col·lectius amb risc d’exclusió social i aportant al procés tot el nostre coneixement en la gestió, coordinació i assessorament tècnic d’obres.

ACTUACIONS DESTACADES:

ÚLTIMES ACTUACIONS:

  • CONDICIONAMENT D’HABITATGE SOCIAL D’ACOLLIDA A SALT (2013)
  • REPARACIÓ DE COBERTA D’EDIFICI DE CÀRITAS A GIRONA (2012)
  • REFORMA ESTRUCTURAL DE PORTA DE LOCAL DE CÀRITAS A GIRONA (2O12)
  • REFORMA PLAÇA I PORTAL A CARRER DEL CARME DE GIRONA (2012)
  • AMPLIACIÓ BOTIGA D’ALIMENTS A GIRONA (2011)
  • CENTRE ODONTOLÒGIC AL MERCAT DEL LLEÓ DE GIRONA (2011)
  • REFORMA A LA BIBLIOTECA ERNEST LLUCH DE GIRONA (2010)
  • REFORMA AL COMPLEX ESPORTIU PALAU DE GIRONA (2010)

Els Nostres Principis

SOSTENIBILITAT

Tota la nostra oferta es basa en solucions sota alts criteris de consciència ecològica, sostenibilitat i eficiència energètica.

TRANSPARÈNCIA

Som transparents alhora de mostrar els detalls dels projectes tècnica i economicament. Un model de construcció ètica.

COL.LABORACIÓ

Una comunitat que comparteixen el respecte pel medi ambient i el desig de col·laborar per desenvolupar un entorn de vida millor.

FLEXIBILITAT

Un habitatge de qualitat, flexible i adaptable a l’evolució de les necessitats de les persones.