Vols viure en un habitatge eficient i sostenible a un preu just?

INCOVI presenta un nou model d’accés a HABITATGES ECOLÒGICS, oferint SERVEIS ESPECIALITZATS EN CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE i un nou concepte de RELACIÓ COL·LABORATIVA AMB EL CLIENT on totes les parts implicades s’ajuden.

Incovi pas a pas:

Novembre 2015: Instal·lació de la coberta de fusta prefabricada a l’edifici del carrer Sant Francesc de Girona

Novembre 2015: Bastida muntada per a la rehabilitació de la façana de l’edifici d’avinguda Jaume I de Girona

Espais per viure

Trobem la forma d’accés a l’habitatge que més s’adapti a les teves necessitats: COMPRA, LLOGUER, PROPIETAT TEMPORAL o COOPERATIVA. A través de la creació d’edificis situats en entorns urbans, INCOVI ofereix la possibilitat de participar des de l’inici en el disseny d’un habitatge eficient i sostenible.

Solucions per viure

INCOVI ofereix un ampli catàleg de serveis especialitzats en construcció sostenible (cases ecològiques, rehabilitació energètica i gestió d’edificis) amb un equip de tècnics i personal d’obra especialitzats que us acompanya durant tot el procés constructiu: ASSESSORAMENT, PROJECTE TÈCNIC i OBRA.

Els Nostres Principis

SOSTENIBILITAT

Tota la nostra oferta es basa en solucions que minimitzen l’impacte ambiental dels edificis sobre el medi ambient i els seus habitants.

TRANSPARÈNCIA

Som transparents a l’hora de mostrar tots els detalls tècnics i econòmics dels projectes amb l’objectiu d’oferir al client el millor servei possible.

COL.LABORACIÓ

Treballem de forma col•laborativa perquè sabem que nomes compartint informació i recursos assolirem els objectius.

FLEXIBILITAT

Dissenyem habitatges flexibles i adaptables a l’evolució de les necessitats de les persones.