Edifici Santa Eugenia, Girona

Projecte de rehabilitació d’ un edifici amb 100 anys d’història situat al centre de la ciutat i emmarcat en un conjunt d’edificis de principis de segle XX ple de personalitat i caràcter. Tots els habitatges disposen de dues façanes de 5 metres d’amplada, una amb orientació sud, i un pati arquitectònic amb mur vegetal, funció bioclimàtica i vistes obertes sense veïns.


AVANTATGES:

1. Viure en un edifici sa, eficient i ecològic

La millora de l’aïllament dels tancaments (façana, coberta, terres i obertures), la renovació total de les instal·lacions i la incorporació d’energies renovables permet reduir el consum i la contaminació de l’edifici. La realització del projecte d’acord amb el model de construcció sostenible Eco8 certifica la qualitat ambiental dels habitatges rehabilitats, que comptaran amb la màxima qualificació energètica A. 

2. Tres habitatges únics al centre de la ciutat

La resposta a l’edifici actual de 2 plantes d’alçada i el repte d’afegir una proposta innovadora i de contrast per assolir 4 alçades donen com a resultat un projecte de 2 habitatges de 135 m2 en planta i un habitatge tipus àtic-dúplex de 200 m2, que converteixen aquest edifici en un exercici de comunió de tradició i tècnica amb l’objectiu d’aconseguir habitatges eficients, saludables i 100% personalitzables.

Habitatges Planta Primera i Segona:

Habitatge Planta Tercera (Àtic):


3. Habitatges totalment personalitzables

El fet de poder participar en el disseny dels habitatges des de l’inici permet la personalització total de l’espai per part del futur usuari: ubicació de les estances, número d’habitacions, acabats i qualitats, etc. Un concepte d’habitatge innovador que permet gaudir d’un habitatge fet a mida. Descobreix més sobre el projecte al dossier: SANTA EUGENIA 36 GIRONA.4. Màxim estalvi en l’ús de l’edifici

La millora de l’aïllament i les instal·lacions permetrà reduir considerablement el consum d’energia i aigua dels habitatges sense renunciar al màxim confort dels usuaris. Un estalvi de fins a un 70% d’energia i un 50% d’aigua permet reduir el cost de les factures i minimitzar l’impacte mediambiental de l’edifici.

5. Una ubicació excepcional

Els 3 habitatges de Carrer Santa Eugènia 36 són una oportunitat única per poder gaudir d’un habitatge de baix consum i màxim confort, amb prestacions superior a l’obra nova i en una ubicació excepcional en ple centre de Girona.


COM HO FAREM POSSIBLE:

Per poder portar a terme el projecte, plantegem la creació d’una comunitat de 3 propietaris.

El primer pas del procés de participació seria la compra individual de cada finca i, un cop formada la comunitat, iniciar l’execució del projecte de construcció i rehabilitació del conjunt. Cada propietari assumiria les seves despeses particulars de l’habitatge, la part proporcional de les comunes del edifici i totes les millores i modificacions que fossin fora del preu del model base.

Inicialment, els habitatges presenten una proposta estàndard amb un programa concret de sala, cuina oberta, tres habitacions, dos banys i habitació polivalent. Per poder concretar el cost de la proposta base, també es defineix una memòria de qualitats tant pels elements privatius com pels elements comuns.

A partir d’aquesta proposta, els usuaris poden crear qualsevol configuració de programa que ells vulguin, sempre que es respectin les limitacions tècniques i normatives habituals en aquest tipus d’actuació. L’habitatge pot créixer o disminuir en número d’habitacions, banys, així com plantejar sales de diferents mides o cuines tancades.

Pel que fa als materials, tampoc tenim limitacions. L’usuari pot decidir-se per qualsevol material que es trobi dins la mateixa gama de preu o finançar-ne el diferencial d’un de més car. L’única part del projecte irrenunciable és la dotació d’equipament i solucions constructives i processos que garanteixen l’eficiència i sostenibilitat de l’edifici, així com la consecució del compliment del model Eco8.

MÉS INFORMACIÓ:

Esteu interessats en el projecte? Voleu ampliar-ne la informació? Contacteu amb nosaltres:

Nom

Cognoms

Telèfon

El teu Mail

Observacions

captcha